Engelse taal

ROF Worldwide B.V.

Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 29 januari 2019 is het  uitgesproken met aanstelling van mr. C. Dullaart als curator.

Wat is de stand van zaken in het faillissement?
De curator zet met instemming van de rechter-commissaris de onderneming van ROF vanaf 20 februari 2019 met 30 dagen voort. Dit betekent dat de verkoop van de koptelefoons gedurende deze periode wordt voortgezet.

Gedurende de voortzetting tracht de curator een doorstart te bewerkstellingen. De curator zal in dat kader trachten een eventuele overnamepartij garantieclaims over te laten nemen.

Wat moet ik doen indien ik een vordering heb op ROF?
De curator nodigt u hierdoor uit om uw eventuele vordering op ROF in het faillissement in te dienen. Dat kunt u als volgt doen:

1. U bezoekt daartoe de website www.crediteurenlijst.nl.

2. U registreert zich als crediteur op de website door de daarop vermelde aanwijzingen op te volgen. U krijgt direct per e-mail inloggegevens voor toegang tot uw eigen account.

3. Na activering van uw account dient u, in drie stappen, door middel van een online formulier uw vorderingen bij de curator in. Als u alle vragen op het formulier hebt ingevuld, bent u er zeker van dat u alle benodigde gegevens aan de curator hebt verstrekt. U wordt ook verzocht scans van bewijsstukken (facturen etc.) te uploaden.

4. Uw vorderingen worden dan automatisch geplaatst op de voorlopige erkende crediteurenlijst in dit faillissement. U ontvangt daarvan direct per e-mail een officiële bevestiging.

Het gebruik van crediteurenlijst.nl is gratis. De curator verwacht helaas niet dat het faillissement leidt tot een uitkering van gelden aan u, maar mocht het faillissement leiden tot een uitkering dan krijgt u daarvan automatisch bericht. Overigens wordt u van belangrijke ontwikkelingen in het faillissement op de hoogte gehouden, maar dat kan alleen indien u uw vordering via de website heeft ingediend.

Voor verdere informatie aangaande dit faillissement verwijzen wij graag naar: https://insolventies.rechtspraak.nl/. Hier kunt u de faillissementsverslagen raadplegen die door de curator gedurende het faillissement regelmatig worden gepubliceerd.

 


« Terug

Labré advocaten ook in 2018 opgenomen in lijst Top Vastgoedjuristen (PropertyNL)

PropertyNL, het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland, heeft onlangs
de lijst Top Vastgoedjuristen 2018 gepubliceerd.

Labré advocaten is met 6 vastgoedadvocaten voor de vierde keer op rij vermeld in deze lijst van Top Vastgoedjuristen.

PropertyNL vermeldt: