Engelse taal

Faillissementen

Bent u een crediteur en wilt u uw vordering indienen? 

  • U gaat naar de website www.crediteurenlijst.nl.

  • U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inloggegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een handige checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.

  • U kiest vervolgens het faillissement waarvan u crediteur bent. In drie stappen dient u met een online formulier uw vordering in. Als u alle vragen op het formulier juist en volledig hebt ingevuld, bent u er zeker van dat u alle benodigde gegevens hebt verstrekt. U kunt daar ook scans van bewijsstukken uploaden.

  • Uw vorderingen worden dan automatisch geplaatst op de voorlopige crediteurenlijst in dit faillissement. U ontvangt daarvan direct per e-mail een bevestiging.

  • U wordt vriendelijk verzocht om uw vordering altijd
    via www.crediteurenlijst.nl in te dienen. Dit geldt óók indien u uw vordering al langs andere weg bij de curator kenbaar heeft gemaakt.

  • Het gebruik van www.crediteurenlijst.nl is gratis. Als het faillissement leidt tot een uitkering van gelden aan u, krijgt u daarvan automatisch bericht.

Bent u geïnteresseerd in de status van een faillissement?
De curatoren van Labré advocaten brengen in beginsel iedere drie maanden verslag uit van hun werkzaamheden. Hieronder treft u per faillissement de gepubliceerde faillissementsverslagen aan. Deze verslagen zijn ook in te zien op https://insolventies.rechtspraak.nl.   

Voor meer informatie over een bepaald faillissement kunt u zich wenden tot de curator die staat vermeld in het desbetreffende faillissementsverslag door middel van een e-mail aan faillissementen@labre.nl. Verslagen zijn ook te vinden in het centraal insolventieregister.

 

Faillisementsverslagen

Labré advocaten ook in 2018 opgenomen in lijst Top Vastgoedjuristen (PropertyNL)

PropertyNL, het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland, heeft onlangs
de lijst Top Vastgoedjuristen 2018 gepubliceerd.

Labré advocaten is met 6 vastgoedadvocaten voor de vierde keer op rij vermeld in deze lijst van Top Vastgoedjuristen.

PropertyNL vermeldt: