Engelse taal

Warwick Legal Network

40 advocatenkantoren in 38 landen, bij elkaar zo’n 500 advocaten aangesloten: Warwick Legal Network

Middelgrote- en grote bedrijven kunnen voor grote uitdagingen komen te staan bij de voorbereiding en de uitvoering van grensoverschrijdende zaken. Verschillende rechtsstelsels en handelspraktijken vereisen nauw overleg tussen de betrokken partijen. Warwick Legal Network kan u daarbij helpen.

Warwick Legal Network (WLN) is in 2001 opgericht als internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke advocatenkantoren. 

De kantoren van WLN worden op grond van aanbevelingen geselecteerd en ondergaan een kwaliteitsbeoordeling voordat ze worden uitgenodigd om zich aan te sluiten. Deze selectieprocedure garandeert dat alle aangesloten kantoren in staat zijn aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen.

De advocaat van één van de aangesloten kantoren  biedt een groot voordeel als het gaat om de voorbereiding en het succesvol implementeren van internationale zakelijke transacties.

Zowel de kantoren als hun advocaten hebben ervaring op alle terreinen van het bedrijfsrecht waar hun cliënten behoefte aan kunnen hebben. Bijvoorbeeld ondernemingsrecht, financieel recht, IE-recht, mededingingsrecht, arbeidsrecht, procesvoering, fusies en acquisities, en fiscaal recht. Naast grensoverschrijdende juridische expertise op deze terreinen, beschikken de leden van WLN over kennis van de lokale situatie, gedegen ondernemersvaardigheden en waardevolle contacten met juristen binnen hun rechtsgebied en soms ook daarbuiten.

WLN staat voor international teamwerk door ervaren nationale juristen die de wet en de gebruiken van het land waar hun cliënten zaken doen kennen. De advocaten van het Warwick Legal Network kennen elkaar persoonlijk en werken vaker samen aan internationale zaken. Zij zijn hierom in staat om grensoverschrijdend professioneel advies van een hoog niveau te leveren. Als commerciële advocatenkantoren werken zij nauw samen met advies- en accountantskantoren.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is WLN recentelijk een strategische alliantie aangegaan met ASEAN Legal Alliance. Via deze strategische alliantie heeft u nu ook eenvoudig toegang tot advocatenkantoren in meer dan 10 landen in Zuid Oost Azië, welke beschikken over een gedegen kennis van de lokale rechtssystemen en gebruiken. 

www.warwicklegal.com

WLN NEXT

Onderdeel van het Warwick Legal Network; de jongere advocaten van de kantoren uit het Warwick Legal Network, WLN NEXT.

Sinds 2012 vinden naast de reguliere halfjaarlijkse bijeenkomsten van het Warwick Legal Network ook bijeenkomsten plaats onder de naam WLN NEXT. Deze bijeenkomsten worden bijgewoond door de jongere advocaten uit het Warwick Legal Network, en zijn er op gericht om de jongere advocaten uit het netwerk op een laagdrempelige wijze met elkaar te laten kennismaken en samenkomen. Hierdoor zijn ook de jongere advocaten van de WLN kantoren gewend om samen te werken op een internationale basis.
Met zowel de reguliere WLN bijeenkomsten als de WLN NEXT bijeenkomsten, worden regelmatige persoonlijke contacten van advocaten uit het gehele netwerk gewaarborgd.

Labré advocaten ook in 2017 opgenomen in lijst Top Vastgoedjuristen (PropertyNL)

PropertyNL, het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland, heeft onlangs
de lijst Top Vastgoedjuristen 2017 gepubliceerd.

Labré advocaten is met 6 vastgoedadvocaten voor de vierde keer op rij vermeld in deze lijst van Top Vastgoedjuristen.

PropertyNL vermeldt: