Engelse taal

Over Labré

Labré advocaten is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in het unieke gebouw ‘De Lairesse’ in Amsterdam  (het voormalig scheikundig laboratorium van de Vrije Universiteit uit 1932).

Labré advocaten gelooft in specialisatie, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Daarbij is een bewuste keuze gemaakt voor complementaire rechtsgebieden waarmee elke ondernemer vroeg of laat te maken krijgt: Ondernemings- en insolventierecht, Vastgoed, Bestuursrecht, Privacyrecht en Arbeidsrecht. Labré adviseert en procedeert binnen deze specialisaties en treedt op voor grote en middelgrote ondernemingen, overheden, medezeggenschapsorganen en particulieren.

De advocaten van Labré beschikken op hun vakgebied over de meest actuele kennis en staan hun cliënten bij met op maat gesneden, eerlijke en duidelijke adviezen, zonder opsmuk en zonder drempels. Zij worden daarbij ondersteund door een enthousiast team van secretaresses, een office manager en een financieel medewerker.

De advocaten van Labré zijn allen aangesloten bij de Nederlands Orde van Advocaten (www.advocatenorde.nl). Deze  beroepsorganisatie is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de beroepsgroep. Daarnaast zijn de advocaten van Labré aangesloten bij diverse specialistenverenigingen en brancheorganisaties.

Wilt u meer weten over Labré advocaten, onze dienstverlening of heeft u behoefte aan referenties? Neemt u dan gerust contact op met één van onze advocaten. Zij vertellen u graag meer over ons kantoor, ons werk en wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Wat zeggen anderen over Labré?

Unilever

"Enkele jaren geleden hebben wij bewust besloten om met Tim Boer en zijn kantoorgenoten samen te werken voor issues die wij ondervonden met ons onroerend goed. Het persoonlijke contact van een klein kantoor, de deskundigheid op dit gebied en de redelijke tarieven gaven daarbij de doorslag. Tot op heden is gebleken dat dit een zeer goede beslissing is geweest."
(Klaas Evelein, General Counsel Benelux at Unilever)

Les Chevaliers B.V.

"Onze ervaringen/contacten met Labré hebben we altijd als zeer prettig en positief ervaren. Korte lijnen, direct, weinig poespas of wollige advocatentaal. Snelle terugkoppeling, bijzonder thuis in de materie en gedetailleerd. In rechtszaken wordt helder, bondig en overtuigend aangegeven waar het om gaat. Wanneer een collega ondernemer, een vriend of familie mij naar een goede advocaat zou vragen, dan zou ik ze zonder enige schroom Labré aanbevelen. High value for reasonable money!"
(Ric Zuiverloon, Les Chevaliers B.V.)

TIBCO

"Commercially sound practical legal advice, not only managing on billable hours, willingness to understand the dynamics within the organization of its client, high quality and responsive service, reasonable fees and accurate billing, pleasant communication style and humour are the key reasons for partnering with Labré. Labré understands exactly what the client wants anno 2014."
(Gunnar Hofman, Corporate Counsel and Director TIBCO Software B.V.)

NetApp

"Voor het arbeidsrecht in Nederland wordt Ron Andriessen van Labré Advocaten ingeschakeld."
(Maurits Star Busmann, director legal EMEA corporate & compliance bij NetApp)

Wilgenhaege Vermogensbeheer B.V.

"Wij werken nu al jaren goed en prettig samen. Over de inhoudelijke kwaliteit van de advisering en het niveau van de dienstverlening zijn wij bijzonder te spreken."
(Jerry Langelaar, Wilgenhaege Vermogensbeheer B.V.)

Coster Diamonds

"Wij zijn al weer meer dan 10 jaar geleden bij (de voorganger van) Labré advocaten terecht gekomen, omdat een van hun advocaten ter ondersteuning van onze toenmalige wederpartij een goede indruk had achtergelaten. De kwaliteit van de juridische ondersteuning heeft er inmiddels toe geleid dat wij nauwelijks meer juridische procedures tegen deze wederpartij hebben. Het succes van Labré advocaten heeft voor hun dus een duidelijke keerzijde!”"
(Kees Noomen, Coster Diamonds)

Golfcentrum Amsteldijk

"In het bijzonder de “creativiteit” van de geboden oplossingen in combinatie met deskundigheid en duidelijkheid hebben er toe geleid dat Golfcentrum Amsteldijk uiteindelijk is gerealiseerd."
(Ger Loogman, Golfcentrum Amsteldijk)

Colliers International Netherlands B.V.

"Gedurende een groot aantal jaren werken wij als kantoren nauw samen. Een belangrijk element bij de keuze om met Labré te werken is dat we op dezelfde wijze onze opdrachtgevers tegemoet treden. Open, to the point en terzake deskundig. Dit in een wereld waar de zaken complexer worden is dat een groot goed. De stap naar een nieuw kantoor markeert naar mijn overtuiging een volgende stap in een verdere groei van de praktijk. Naast de felicitatie voor deze mijlpaal wens ik ons toe dat wij nog lang mogen samenwerken."
(Eric Annaert, Colliers International Netherlands B.V.)

"Onze inmiddels jarenlange relatie met de dames en heren van Labré vindt zijn basis in korte lijnen, duidelijke communicatie en heldere oplossingen. Dit betekent overigens niet altijd dat men zegt wat je wilt horen maar wel wat je moet horen!"
(Sandra Bakker, Legal Counsel Saen Investments B.V.)

Warwick Legal International Network

""I have worked with the team at Labré Advocaten since 2007, first as a fellow lawyer and then also from my standpoint of a director of WLN, the international network of law firms in which Labré are very active members. Nowadays the firm is led by a group of partners who are building a commercial law firm of the highest quality. In my experience, the firm’s members consistently have a direct and focused style of communication, mixed with a sense of purpose and humour. In summary – true professionals. Highly recommended!""
(Stuart Miller, Managing Director of Warwick Legal International Network, Solicitor non-practising)

Effectory

"Na jaren van goed werk een mooi moment om jullie te zeggen hoe blij ik ben met jullie toegankelijke, praktische en menselijke wijze van zaken doen."
(Arne Barends, directeur Effectory)

NIBC

"Labré is ‘down to earth’. Ze schakelen snel en leveren kwaliteit."
(Astrid Gharbharan, Vice President Legal at NIBC Bank)

"Labré advocaten neemt je niet alleen veel werk uit handen, ze zorgt er ook voor dat je zaak goed aansluit bij je bedrijfsstrategie, zodat uiteindelijk alles klopt. Tot in het laatste detail."
(Jan Overwater, Directeur Centimo B.V.)

"Als wij opdrachtgevers hebben met juridische problemen dan kan ik ze altijd doorsturen zonder dat ik ooit achter af hoor dat het anders is gelopen dan gedacht. Afspraak is afspraak en teleurstellen doen ze je niet. Met vragen of problemen kun je altijd bij ze terecht, laagdrempeliger kan ik het niet bedenken."
(Rene van der Wals, Architectenburo Dik Smeding B.V.)

M. Arens Vastgoed B.V.

"Keer op keer de bevestiging waarom ik er verstandig aan doe een beroep te doen op de specialisten van Labré. Vakbekwaam, accuraat, oplossingsgericht maar vooral om de uiterst plezierige werkwijze en persoonlijke touch."
(Marco Arens, directeur M. Arens Vastgoed B.V.)

Homan

"Het recht is constant aan verandering onderhevig en speelt een steeds belangrijkere rol bij het ondernemen. Daarom willen wij een partner die ons goed op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. De advocaten van Labré ondersteunen ons al sinds 2005 naar volle tevredenheid met hun pro-actieve advies. Ze zijn vakkundig, professioneel, betrouwbaar en snel.  "
(Peter Homan, Directeur Elektrotechnischbureau Homan B.V.)

Labré advocaten ook in 2018 opgenomen in lijst Top Vastgoedjuristen (PropertyNL)

PropertyNL, het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland, heeft onlangs
de lijst Top Vastgoedjuristen 2018 gepubliceerd.

Labré advocaten is met 6 vastgoedadvocaten voor de vierde keer op rij vermeld in deze lijst van Top Vastgoedjuristen.

PropertyNL vermeldt: