Geen onderdeel van een categorie

Algeheel spamverbod in Nederland

Op initiatief van staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken geldt per 1 oktober 2009 een algeheel spamverbod in Nederland. Vanaf dat moment mogen er geen ongevraagde elektronische berichten (sms, nieuwsbrief en fax) meer verstuurd worden naar bedrijven. Dat gold al langer voor burgers, maar nu mogen dus ook bedrijven niet langer spam toegestuurd krijgen. In dat kader hebben wij met ingang van 1 oktober 2009 onze algemene voorwaarden aangepast.

Door ons kantoor een opdracht te verstrekken voor juridische bijstand en uw e-mailadres te verstrekken, stemt u er mee in dat uw e-mailadres wordt gebruikt voor (I) het juist doen uitvoeren van de opdracht en (II) het door LRT-advocaten verzenden van nieuwsbrieven en uitnodigingen voor seminars en lezingen.

Indien u evenwel geen prijs (meer) stelt op informatie die niet direct gerelateerd is aan een opdracht, kunt u zich natuurlijk eenvoudig afmelden door middel van de link onder aan de nieuwsbrief.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: