Engelse taal

Nieuwe Praktijkgroep Privacyrecht

2019 is begonnen. Het jaar waarin de AVG met veel hectiek van kracht is geworden, hebben we achter ons gelaten. De media-aandacht is weliswaar iets afgenomen, maar de verplichtingen blijven. Ondernemers ontkomen er niet aan om dit onderwerp permanent hoog op de agenda te zetten. Alleen al de fikse boetes die kunnen worden opgelegd door de Autoriteit Persoonsgegevens, zijn overtuigend genoeg.

Labré advocaten heeft sinds 1 januari van dit jaar een multidisciplinaire praktijkgroep privacyrecht waarin, naast het privacyrecht zelf, ook andere rechtsgebieden zijn vertegenwoordigd (arbeidsrecht, bestuursrecht, onderneming- en insolventierecht en vastgoed). Onze advocaten beschikken over up to date kennis van en ervaring met de verschillende terreinen van het privacyrecht en kunnen uw onderneming helpen met helder en concreet advies. Zo kunt u de juiste weg vinden in het web van privacyregels.

In de aankomende maanden zullen wij geregeld artikelen plaatsen over relevante onderwerpen op dit gebied. Denk aan: wat als de Autoriteit Persoonsgegevens op bezoek komt? Wat te doen bij een datalek? En: privacy op de werkvloer.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier.

Nieuwsbericht 21 januari 2019
Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

« Terug

Labré advocaten ook in 2018 opgenomen in lijst Top Vastgoedjuristen (PropertyNL)

PropertyNL, het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland, heeft onlangs
de lijst Top Vastgoedjuristen 2018 gepubliceerd.

Labré advocaten is met 6 vastgoedadvocaten voor de vierde keer op rij vermeld in deze lijst van Top Vastgoedjuristen.

PropertyNL vermeldt: