Engelse taal

Francis ten Broeke

Mr. Francis ten Broeke (1989) is in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Zij heeft zowel de master Ondernemingsrecht als de master International laws afgerond.

Naast haar studie heeft Francis ruim 4 jaar gewerkt bij een juridisch advieskantoor in Maastricht, waar zij ondernemers en particulieren adviseerde over uiteenlopende zaken. Verder heeft zij gedurende 6 maanden gestudeerd aan de Universiteit van Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Na haar afstuderen is Francis eerst een aantal jaren werkzaam geweest bij een internationaal trustkantoor in Amsterdam. De advocatuur trok haar echter dusdanig dat zij in 2016 de overstap heeft gemaakt en in dienst is getreden bij een advocatenkantoor in Haarlem. Hier heeft zij zaken behandeld op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht en assisteerde zij de curatoren bij de afwikkeling van faillissementen.

Sinds september 2018 is Francis werkzaam bij Labré Advocaten op de sectie arbeidsrecht. Francis staat zowel werkgevers als werknemers bij in advieszaken en procedures.

Naast haar werk vervult Francis momenteel de functie van voorzitter in het bestuur van de Stichting Jonge Balie Nederland, een stichting die de belangen behartigt van jonge advocaten in Nederland.