Engelse taal

Saskia Boonstra

Mr. Saskia Boonstra (1987) is in 2010 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting privaatrecht. Haar bachelor heeft zij behaald aan het Utrecht Law College; een honoursopleiding van de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij een semester gestudeerd aan de Universiteit van Sydney en een studentstage gelopen bij Houthoff Buruma in Amsterdam.

Saskia is sinds 2010 advocaat. Na haar studie heeft zij als advocaat gewerkt bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem, met als specialisaties arbeidsrecht en ondernemingsrecht. In die periode heeft zij ook een bestuursfunctie vervuld bij de Jonge Balie Haarlem.

Sinds september 2013 is Saskia als advocaat verbonden aan Labré Advocaten, waar zij werkzaam is als specialist op het gebied van het arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert over een breed scala aan onderwerpen, zoals individueel en collectief ontslag, ontslag op staande voet, (wijziging van) arbeidsvoorwaarden, ziekte en re-integratie en concurrentiebedingen.

Saskia staat naast diverse nationale en internationale ondernemingen ook regelmatig werknemers bij. Daardoor kent zij de verschillende belangen en is zij in staat vanuit beide perspectieven de beste oplossing te bereiken.

In 2015 heeft Saskia de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam succesvol afgerond. Zij is lid van de specialisatieverenigingen Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Verder is zij actief binnen de Avant Garde Troop, de delegatie van jonge advocaten van ons internationale advocatennetwerk Warwick Legal Network. Door haar contacten daar kan zij u ook snel en vakkundig begeleiden bij grensoverschrijdende zaken. Tot slot is Saskia lid van Jong Management, een vereniging die gelieerd is aan VNO/NCW. Vanuit die hoek heeft zij een uitgebreid netwerk van ondernemers en managers.